OM OSS

Välkommen till Priscas Travel

Man kan ha mycket pengar att resa för, men inte vara utan ett reseföretag med full kännedom om destinationen. Vi är specialiserade på resor till Afrika, men vi sälja också till hela världen.

Ägaren Prisca Billgert är ambassadör för schyst resande,och våra resor är även arrangerat på ett schyst sätt. Vi hjälpa till att skydda naturmiljöer och vi bidrar med jobb till lokalbefolkningen, Alla våra reseguider kommer från det land vi besöker.

Företaget startades 2013 och vi erbjuder prisvärda små gruppresor, safariturer och expeditioner till ca 120 länder. Att resa med oss är det bästa sättet att komma nära din hemplanet. Vi har genuint livsförändrande upplevelse för dig och resor som passar var och en efter deras intresse och budget.

Våra resvägar är väl förklarade för att göra dina beslut enkla. Vi lyssnar på dina behov och ser till att din resa blir meningsfull och värdefull.

Ägaren Prisca Billgert är född I Zimbabwe och har gått igenom några kurser i turism här i Sverige och är diplomerad i en internationell examen i Turism (IATA) och även bokningssystemet Amadeus. Vi följer dom regler som finns enligt Kammarkollegiets krav i Sverige och våra resenärer är försäkrade.

Hjärtligt välkomna